U vraagt … Wij draaien

Eerst Geloven Dan Zien

Ken je dat gezegde? U vraagt … wij draaien?

Begin dit jaar heb ik samen met een van mijn beste vriendinnen Hennie besloten om onze krachten te bundelen en samen een praktijk te openen buiten de deur. We hadden allebei al een praktijk aan huis maar vonden het tijd worden om dit professioneler aan te pakken. Dus samen een ruimte gehuurd en van start gegaan.

Nu vraag je misschien wat heeft dat met het gezegde te maken? Nou dat ga ik je vertellen.

In mijn nog maar korte medium cursussen carrière dit jaar ben ik erachter gekomen dat iedereen behalve loved ones (ik kan even niet op een mooie Nederlandse vertaling komen ;-)) ook helpers en gidsen aan de andere kant heeft en dat je die allemaal kan vragen om hulp en begeleiding dus heb ik het een en ander in het Universum gegooid.

Vanaf dat moment, 1 april 2019, heb ik het Universum gevraagd mij te helpen met het invullen van bezigheden in de praktijk én hoe mijn ervaring van het overlijden van onze dochter Ximena met de wereld te delen. Ik wil mensen helpen en inspireren met wat een verschrikkelijke gebeurtenis allemaal voor moois kan brengen.

U vraagt … Wij draaien werd er gezegd! En sindsdien komen er zoveel mooie en lieve mensen op mijn pad die mij met verschillende dingen (kunnen) helpen.

De praktijk loopt, nog niet helemaal zoals ik het voor mij zie maar het begin is gemaakt. We organiseren afzonderlijk van en met elkaar mooie middagen en avonden.

Met de hulp mijn nicht Sherida en vriendin Claudia, ben ik bezig om een lezing in de wereld te zetten over alles wat ik heb meegemaakt.

Ben ik na een bezielende dag bij Birgit van De Boekenbouwer verder aan het schrijven aan mijn boek.

En ben ik via een andere lieve vriendin, Marijke, in contact gekomen met hele fijne mensen, Ronald en Julie. Zij waren in het proces om mooie ‘omgaan met verlies, rouw en verdriet’-reizen te organiseren en hebben mij meegevraagd als coach/inspirator. Hoe gaaf is dat? Na aanvankelijk een lang weekend gepland te hebben zijn zij nu al twee vervolgreizen aan het plannen.

Het aparte is dat ik er heel eerlijk gezegd nooit in geloofde of er op vertrouwde dat het eigenlijk zo simpel is maar zie hier … allemaal leuke en mooie dingen die nu op mijn pad komen met dank aan mijn lieve dochter, mijn gidsen en helpers.

Het is niet ‘eerst zien dan geloven’ zoals wij vaak zeggen maar Eerst Geloven Dan Zien! zei iemand gisteravond bij een lezing en dat klinkt veel beter.

Alles is mogelijk als je er in gelooft. En als je ook luistert want als je luistert maak je verbinding.

Kom maar op 2020, ik ben er klaar voor!

De Luisteraar / mpm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *