Ik wil graag mensen helpen en stimuleren hun 'Mana' (terug) te vinden. Wat je ook hebt meegemaakt: trauma, misbruik, overspannen/burn-out of depressie: Wanneer je je ’Mana' (= Respect, Moed, Integriteit, Autoriteit, Kracht en Charisma) weer voelt, kan het leven een stuk minder ingewikkeld zijn.

Zo'n 15 jaar geleden ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in wat het leven te bieden heeft. Eerst voor mijzelf, ik wilde weten: waar sta ik in het leven, wie ben ik en wat wil ik nou eigenlijk. Sinds 2009 heb ik diverse opleidingen, workshops en cursussen gevolgd om jou zo goed mogelijk bij te kunnen staan.

  • Manu is een afkorting van mijn naam Manuela dat 'met de handen' betekent (denk maar aan manuele therapie).
  • Mana heb ik ontdekt en gevoeld tijdens een geweldige reis door Nieuw Zeeland, waar 'Mana' heel duidelijk aanwezig is in de mensen en in de natuur. Het is een 'buzz', een gevoel die men toeschrijft aan de beste onder ons, het beste in ons en om ons heen. 
  • In beide zit 'Maan' verscholen, de maan is een van mijn passies vanwege haar energie.
  • Tenslotte A Way Of Life dit beschrijft dat wat ik wil bereiken bij jou zowel mentaal als fysiek.

Uit ervaring weet ik heel goed hoe het is dat onrustige gevoel in je lijf, moe zijn, lusteloos, gevoelloos, een leeg gevoel hebben, niet (verder) vooruit komen en een happy face opzetten voor de buitenwereld. Voor je gevoel zet je iedere keer een stap vooruit om erachter te komen dat je kort daarna weer twee stappen teruggezet hebt. Ik kan je helpen met vooruit kijken - One Step At The Time.

In 2012 is onze dochter Ximena om het leven gebracht. Dit heeft mij na intensieve begeleiding zoveel moois gebracht, zoveel positiviteit, een nieuw inzicht in mijzelf en hoe ik mijn leven wil leiden.

Tot ziens in de praktijk!